Påsk ledig!

Torsdagen sprang förbi. 
På jobbet var det fullt upp i princip hela dagen. Vi gick en promenad på förmiddagen, var inne ca 11.30 då vi fixade lite saker. Ca 12.30 gick jag och Tesso för att handla saker till dagis samt göra en kopia på dagisnyckeln. Vi promenerade bort till Albas zoo för att köpa baggen-koppel, och råkade köpa lite till våra egna hundar ;) hahah. Jag köpte nytt foder, Standardt. Tkr nämligen han bajsar som satan med Taste of the wild, så får se om detta är bättre x) köpte lite ben, en vattenskål till bilen (att fästa på bilburen) samt en leksak!
Vi var färdiga med allt och tillbaka ca 13.30, varav vi då åt lunch! Hungriga som satan x) hahah. Efter det var det städning av dagis, och sen sista timmen från 15 till 16 så var det väldigt lugnt och bara få hundar kvar. Slutade iaf 16 så duktiga ägare ;) hahah. 

Mötte upp Tebbs i centralen och åkte hem för att hämta hunden som var med syster :p Jag och Tebbs åkte till spånga för att därifrån åka med Ina och träna agility. Vi brukar träna på kista (sbks sthlmsavdelning) men vi valde att träna på solna-sundbybergs bk istället. Perfekt med träning på en plats vi aldrig varit på innan! :D Dessutom var det kurs där när vi kom, så vi fick vänta ca 10 minuter innan dem var klara, och vi passade då på att köra lite lydnadsträning med kursdeltagarna som störning. Perfekt! :) Morf var taggad och jobbade på bra! 


Blev inte jättelång agilityträning för var aslerigt.. Men var en bra träning med bra känsla och härlig fart samt attityd hos hunden min! Han var så taggad att han fuskade på att ligga kvar i sin paus ;p hahah. Blev lite sur på han, men efter det var han lika duktig som vanligt på det x) 



Kmr inte ihåg vad vi gjorde på kvällen. Halvsåg på en film och jag la in bilder från eftermiddagens träning till datorn :) Vi hade nämligen med oss kameran så blev en del bilder ;) 

Fredagen var seg. Vi gjorde inte mkt förutom att promenera med hundarna (Sara var hundvakt till Inna ngr timmar :p) och samtidigt leta efter en chiahuahua som sprungit bort i vällingby/råcksta området. På kvällen sen såg vi på Lets dance och spelade Mario kart 8 samt kort! Kul :) 

Idag, lördag, har även denna varit seg. Uppe sent -klev upp typ 11.15 0.o. Grått och tråkigt ute, så vi började dagen som vi slutade gårdagen ;D Mario kart och kortspel ;) nice nice. 
Tog en promenad på ca 40 minuter med hunden, handlade lite till mamma och pappa och gick hem till dem. Har ätit middag här och just nu bakar Sara drömrulltårta till dem ;) gott gott! 

Vi ska väl gå hem snart, och så ska kvällen spenderas till att se på Gladiatorerna och troligtvis kortspel och även wiispelande skulle jag tro ;) hahah.

Imorrn är det agilitytävling i nynäs med Malin! :D ska bli superkul!! Dock så kan vi inte slalomet än, så det kmr vi hoppa och därmed kmr vi bli diskade x) men kul att köra i tävlingsmiljö! :) tar förhoppningsvis bilen dit också, så bra träning att köra ngnstans dit man inte hittar i så fall också ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0