Fullt upp.

Det tog typ 4,5 timme att flytta alla mammas och pappas saker i söndags. Vettefan hur många gånger man sprang i trappen. Vettefan hur många kartonger man bar? XD hahah. 
Var iaf en rolig dag, förutom att syster svimmade och nu har en blåtira. Klantarsle<3 kanske borde äta och dricka bättre ;) hahah. 

Mamma och pappa bjöd på sen lunch vid 14.30, och det var fint väder så vi satt ute. Supermysigt! :) 

Igår och idag (måndag och tisdag) har jag haft värsta träningsvärken i vaderna xD och axlar samt armar. Härligt härligt xD gick korta promenader igår, men idag blev det en lång på typ 1,5mil. Går bra, iaf när man kmt igång. Dock så är trappor asjobbigt och nerförsbackar xD hahha. 
I söndags fick jag och syster hem Enzo på obestämd tid. Han är ju såååå sjukt stor! :O hahah man liksom glömmer bort det. Men så mysig<3 
Så igår lånade vi bilen och åkte till kista efter jobbet. Tränade agility med Enzo och Morf, och sen vid 18.30 så var det dags för Träningsgruppen :D är ordinarie medlem nu, ska bli så jävla roligt att lära känna dem i gruppen och lära sig mer agility!! Vi måste träna så mkt mer på slalomet, så kmr bli en hel del slalomträning kommande veckor x) sen så är jag inte superbra på handling, och Morf är väldigt disträ xD hahah. Men det ska nog bli bra till slut hoppas jag ;) 
Har anmält mig till en kvällstävling i järfälla den 20e maj. Lydnad. Får se om vi får ett tredje 1a pris då!! :O:D heheh. Måste träna mkt, mkt mer med störningar. Han är så jävla störningskänslig. Får se hur det går. Imorrn ska vi iaf träna lydnad med Elsa :D (en rollspels-människa) Har aldrig träffat henne så ska bli roligt att ses och träna! 

På torsdag äre halvdag på jobbet. Eller ja, halvdag och halvdag.. Men vi stänger 16 iaf x) skönt! 
Sen på fredag äre agility tävling i kista! :D ska köra två klasser och dessutom vara funktionär :) ser fram emot det! Hoppas dock på att väderprognosen inte stämmer.. För det står att det ska regna.. X) hahha. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

2015-05-02 @ 00:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0