Norrland

Jag jobbade 7.30-12 i onsdags, kastade typ i mig lunchen och åkte sen hem. Hämtade bilen hos föräldrarna och åkte sen hem till mig för att packa och hämta SaraX2 och hunden min :) 
Vidare till Jakobsberg för att hämta brur, och började sen resan på typ sämsta sätt? Lyckades missa en bilist som kom med världens fart i en rondell så körde in i hennes bil lite lätt. Hände inte så mkt men hennes bil fick sig en liten, liten touch. Får se vad det kostar.. Klantigt som satan och knappast ngt som hjälper ens redan dåliga självförtroende angående att köra bil.. 

Vi tog iaf varandras uppgifter och körde sen vidare. Jag fortsatte köra, lika bra för annars kanske jag aldrig mer skulle sätta mig bakom ratten igen..? Hehhe. 
Färden upp gick bra! Jag körde till Tönnebro där vi åt, och sen tog brur över och körde resten av vägen. Förstår inte hur han orkade ;P 

Farmor visste inte att vi skulle komma upp, även om ngr nästan hade råkat försäga sig.. ;P Hon blev iaf chockad och väldigt glad! :) Karin och Jenny var också uppe :) 

Har sen haft 3 väldigt lugna och sköna dagar. I torsdags åkte vi till Bredbyn och handlade, spelade kort och så vart det lite drickande på kvällen ;) Syster hade med sig en av sina iphone-högtalare så vi passade på att ha HÖG musik<3 mitt ute i ingenstans! I like! ;) 
Fredagen blev lugn. Mestadels kortspelande och så ngn film på kvällen. Skönt att bara slappa :p 

Lördagen spelade vi också en hel del kort, men hjälpte även farmor med att slänga in ved i källaren. På kvällen blev det Gladiatorerna och mer kortspelande ;) 
Nu är vi på väg hem. Åkte ca 12.40 från farmor så är väl hemma ca 20-21 eller så ikväll. Sen äre jobb igen imorrn. Skönt! Förutom att jag ska jobb 7.30-18 ;P hehehe. Men, men.. Brukar inte va så jobbigt som det känns innan ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0