Viltspår och sen shopping på cdon!

Var på första praktiska viltspårstillfället idag :) Först och främst så tkr jag hon lyssnade helt okej när vi mötte alla andra, hon var lite stissig (är det ens ett ord? xD) och tkt det var ås oerhört spännande att vi gick intill 3 främmande hundar :P Sen var hon väl inte alltför glad över att jag lämnade henne då jag la spåren, men då skötte hon sig iaf ganska bra har jag för mig att syster sa x) Jag fick gå efter dem andra när dem spårade för att se hur dem gjorde, och då hade vovva tydligen varit jätte jobbig ;O Vet inte om det var för att jag inte var där och dem bara satt stilla eller så. Men, men. Vi körde vårt första spår, och hon verkade inte alls fatta vad hon skulle göra, så jag fick hjälpa henne genom att kliva fram lite i spåret så att hon gick vidare och framåt. Hon hittade iaf rådjursskanken och tkt om den väldigt mkt! Fick bära den tillbaka och så bytte jag den mot lite bacon ;)

Syster fick gå och titta på när dem andra gick sin andra omgång, och ja satt kvar med ngr andra och pratade lite. Så var det vår tur igen och denna gång förstod hon vad det handlade om ;) Hon gick på hur bra som helst, klev runt lite men det kan ju vara för att doften spridit sig och så, och väl framme vid skanken så såg hon den först inte eftersom hon var så koncentrerad med nosen sin ;D Hon bev iaf grymt glad över att hitta den och vi hade lite lätt dragkamp om den vilket hon verkade tycka var roligt :P Duktiga lilla collie! :)
Hade tänkt lägga spår imorrn på eftermiddagen, slutar ju 12 eftersom jag ska kika på en lägenhet vid 13 :D Det kanske jag inte ens skrivit ngt om? :O hahha. Iaf, är en etta i blackeberg, så hunden blir hemma med mamma imorrn och så följer mamma med mig och kikar lägenheten :P Men kom ju på att man måste ansöka om att få tillstånd för att lägga ut blod, så vet inte om jag kan göra det imorrn :O Måste nästan ringa min kursledare och fråga.

Sen en sak som jag kände oerhörd lättnad inför var att hon typ inte reagerade ngnting på skotten som skjöts på skjutbanan i närheten! Okej vi befann oss ju en bit ifrån, men man hörde skotten klart och tydligt. Grymt skönt :)

Annars då? Jo jag var lite dum och kikade nyss in på cdon ;O blev en shopping där för typ 800 kr xD hahah. Jao det är farligt att ha pengar, man gör bara av med dem då ;D hahah.
Var ju dum och tog inga bilder från dagen :O så slänger in ngn bild jag hittar på systers data ;P

söööööööööt!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0