uppdatering jao!

SATAN vad jag är dålig på att uppdatera :O som jag sagt tidigare så har jag fullt upp nu för tiden. Men ahh, jag trivs med det :)

Jobbveckan gick faktiskt ganska snabbt. Skönt!
I fredags slutade jag ju 15, och jag gjorde absolut ingenting efter jobbet! Tog mig hem och latade mig framför datan och Buffy ;D Ahh var ju såklart ute med Vovva också ;P

I lördags, jaa igår så var det fullt ös som vanligt. Först kurs med Vovva, hon var så duktig så, och instruktören vår sa återigen att det är så roligt att se en collie som är så på :D Frågade henne även om hur jag ska arbeta med det att Rebelle är lite rädd för vissa ljud. Är ju inte mkt, men ibland (sällan) så kmr det ngt ljud (bland annat en fläkt och så den där förbaskade linbanan utanför mamma och pappa) som gör så att hon blir livrädd :O I dem tillfällena stannar jag bara kvar på platsen och låter henne lugna ner sig, för att sedan ta kontakt med henne och lugnt gå därifrån. Vet inte om jag gör rätt, men ahh. Iaf så föreslog hon att jag ska göra små övningar där Rebelle själv får skapa ljud, så det ska vi börja med lite ikväll :P Sen frågade jag också om hon hade ngt tips på hur vi ska få Rebelle att lyssna bättre på syster min, eftersom hon inte tkr hon lyssnar på henne alls. Hon föreslog att dem ska få egen tid med varandra, så ska se om jag kanske ska boka en kurs för dem två. Men ahh, efter kursen blev det till att lämna Rebelle hos syster och så åkte vi ngr till Ulriksdal för att hämta resten av alla sakerna :) Så nu är lägenheten där tom på våra saker, och den är också ren och fräsch ;P
På kvällen sen så gick jag med Fredrik och åt middag hos hans bror med familj. Väldigt trevligt och mycket god mat :) Vidare till förfest i Alvik hos Fredriks syster där Ronja och hennes kompis Timmy hängde på :) Var en väldigt lugn men trevlig förfest, och självklart var jag ju tvungen att välja musiken ;) hahah. Jaa dem andra var väl inte alltför glada över det x) maha. Utgång blev det sen, och vi hamnade först på Limerick, men sen drog jag, Ronja och Timmy vidare till Viper för att dansa loss på dansgolvet xD Grymt roligt! Speciellt när flumTimmy fick för sig att lyfta upp mig (han är fan typ 2 meter långt 0.o ;P) så jag blev längst av alla xD hahah, så jävla roligt ;D Grymt bra kväll! Ahh och så mötte jag Fredrik i hässelby sen för att sova hos han, men vi tog taxi till mig eftersom han kom på att han inte hade ngr högtalare till sin data ;P hahah.

Nu söndag. Jag har varit med Fredrik :) Varit ute med Vovva, där vi btw träffa på en farbror med hund som vi gjorde sällskap med en bra bit. Söt hund, blandning golden/border. Vovva skötte sig hur bra som helst också! :D Sen så har jag städat, jaa jag har faktiskt dammsugit idag! Duktiga jag :) hahah. Tänkte plocka ihop lite av mina saker så det ser lite mer städat ut också.. men får se om jag gör det ikväll. För nu ska jag gå över till mamma och pappa för att va social med mina syskon :)

ahh och så ska vi säga Grattis till Fredrik som fyller år idag! :) puss på dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0