onsdag it is

Var hemma från jobbet idag. Blir hemma imorrn också.
Imorse kom tårarna, för av ngn anledning dök rädslan upp med full styrka, en styrka som förvånade mig då jag tills idag inte hade känt av den. Visst fanns det en viss oro inom mig, men helt ärligt så har jag knappt känt ngt alls angående detta ända sen jag fick reda på det. Ja tills idag. Men nu känns det bra, ja det gick bra :) Skönt!

Idag har jag alltså inte gjort ngt alls. Det behövs ibland. Eller okej, har självklart varit ute med hunden. Gick en långpromenad med henne, och well jag var helt slut när jag kom tillbaka. Hon gick iaf lös väldigt mkt och det funka hur bra som helst :) Hon är så duktig så! Har därefter mest legat och sett på buffy och the big band theory :P Bra serier jao! Har duschat och diskat, samt gått till affärn. Var så trött på att dem aldrig har just det foder jag ska ha, så tog Doggy original idag. Brukar ha prima. Men Rebelle har aldrig visat ngt tecken på känslig mage, hon har ju fått smaka på nästan allt ;D, så det ska inte va ngr problem. Speciellt inte när det dessutom är i princip samma sak. Tror storleken på kulorna är enda skillnaden :P hahha.

Har börjat kladda på en ny header, kan ju inte ha den jag har nu eftersom jag inte är rödhårig längre ;P haha. Har dock inga kort på datan med mitt nuvarande hår, så får väl försöka ta lite bilder imorrn och fixa x) hahha. Bjuder iaf på ngr charmiga bilder från dagiset :)





Kommentarer
Postat av: Jessan

hahah på sista bilden!

2011-09-29 @ 19:42:57
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/
Postat av: Rose

Vad har hänt? =O

2011-09-30 @ 23:52:58
URL: http://lillagris.blogg.se/
Postat av: Rose

Vad har hänt? =O

2011-09-30 @ 23:53:29
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0