2012

Jag tkr faktiskt det gick bra med vovva igår! Under kvällen när det smällde så reagerade hon nästan inte alls, och hon låg stundvis under bordet i köket där vi satt och spela kort, och stundvis inne i systers sovrum. Hon blev dock lite orolig vid tolvslaget där, dels på grund av att det smäller satan just då, ahh och så tror jag att det berodde på att alla andra försvann och det plötsligt bara var hon och jag igen. Hon vill ha lite koll, så kanske hann hon inte inse att dem gått när det väl började smälla på riktigt. Tror faktiskt det kan ha bidragit till den ökande oron hos henne när det smällde som värst. Tycker ändå att det gick bra, för när jag insåg att hon var för orolig för att leka med och göra tricks så satte jag mig istället vid datan och låtsades som ingenting. Hon satt bredvid mig hela tiden, spanandes emot fönstret men var inte mer orolig än så. Så jaa jag är faktist nöjd med hur det gick för oss vårt första nyår!

Hade dessutom trevligt och spelade kort till klockan fyra på morgonen. Då gav jag upp, och var nöjd med att ligga plus ;) Jao vi spelar om pengar :P hahah. Hur som helst är jag riktigt nöjd med nyåret detta år!
Är lite irriterad för att jag lite försent insåg att det kanske är lite dumt att gå hemåt nu.. jao dem skjuter ju inte lika mkt längre, men det smäller ju till då och då. Och well, jag vill helst inte va ute med vovva då. Så det verkar luta emot att jag sover hos mamma och pappa idag igen, bara för skerhets skull ;P

Tror jag ska försöka skriva ett sånt där sammanfattande inlägg om 2011 imorrn efter jobbet :P Öppnar imorrn så har ju tid ;) hahah x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0