Vovva ska lära sig att folk inte är farliga

Helt okej dag på jobbet. Alex var där så jag gick med han och den bättre av praktikanterna. Hundarna skötte sig ganska bra, även min lilla skit, så kanske går hon snart lika bra som hon gjorde förut i koppel ;P
Skyndade mig hem till mamma och pappa för att hinna dit innan Jompa skulle komma dit eftersom jag idag tog tag i att träna henne att inse att det inte är farligt när folk kmr hem till en. Hade räknat med att hon skulle morra och småskälla även fast jag hade henne i koppel bredvid mig, så hade förberett mig med en blomspruta för att i så fall på ett lugnt sätt visa att det tillåter jag inte. Men hon sa inte ett ljud! Hon satt helt stilla och bara titta på han! Okej hon drog sig bak kanske en cm eller ngt med huvudet då han vände sig mot vårt håll, men flyttade aldrig på kroppen och var som sagt tyst :P Positiv överraskning! Även om det självklart inte är säkert att det går lika bra nästa gång. Men då har vi iaf börjat med den träningen, och nu jävlar kör vi tills hon faktiskt inser att det inte är ngt att stressa upp sig för.

I helgen ska vi dessutom gå runt i byn och se om lite folk vill va vänliga och hälsa på oss -med mitt tillstånd så hon förstår att det endast är då man får hälsa- och ge henne gotteligott! Hon är ju lite människoskygg sådär emot folk hon inte känner, så nu jävlar tar vi tag i det hela!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0