En extra hund

Igår när jag och Tesso var ute och gick så förföljdes vi plötsligt av en lös staffehane. Jag gick först och Tesso hade honom i sina hundars rumpor. Vi kikade runt efter en ägare men såg ingen, och en rolig sak var att ngr som gick förbi oss precis då när vi var som mest upptagna med att ha koll på våra typ 10 vardera hundar, som skötte sig bra men som blev en aning irriterade av staffen som rörde sig runt oss, sa att vi hade sån koll på våra hundar ;D sekunderna efter dem passerat oss bestämmer sig staffen för att vända och springa tillbaka den väg vi gått. Alltså förbi dem som nyss sagt att vi hade koll, och det var ganska kul att se deras miner och hur dem liksom tittade tillbaka på oss då dem med all säkerhet trodde staffen tillhörde oss ;D 

Vi fortsatte en liten bit innan vi fick lite ångest, för tänk om staffen helt kmt bort från sin ägare? Så vi vände och började gå tillbaka i jakt efter den. Beredda på att koppla han och ta med han till dagis. Det dröjde inte länge innan vi hittade honom, och jag skulle precis liksom fösa undan mina hundar för att försöka mig på att få tag i han, när en man en bit bort ropar till oss. Det visar sig vara hans hund, som enligt han själv var jättesnäll -verkade ju stämma- men man blir ju irriterad när han inte har den kopplad om han inte har ngn koll på den. När han väl kom till oss för att fånga in sin hund så insåg vi att han antagligen var full eller typ drogad eller ngt. Ja han var inte helt där. Men var vänligt inställd och tkt det var coolt med vårt hunddagis. 

Vi gick iaf därifrån med vetskap om att hunden inte skulle förfrysa under natten och att ingen stackare letade desperat efter sin hund. Dock med en viss irritation riktad emot folk som inte har koll på sina hundar, samt en viss besvikelse då vi hade velat tagit med han till dagis xD hahahah. Han var ju så söt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0