Irritation och stolthet.

Jävla människor. Var ute med Morf för att träffa Helen och Vega. Innan jag träffade dem så blev jag asirriterad.. 
Hade Morf lös och så möter vi ett par med två hundar, varav ena är en valp som självklart ska fram till oss.. Morf var så jävla duktig.. Gick med mig fastän valpen var typ 5 meter ifrån.. Men sen var jag ju tvungen att stanna för valpen kom närmare och närmare och ägarna gjorde ju fan inget -.-' jag vägrade låta dem hälsa och ägarna verkade tycka att det var okej att deras hund sprang fram till oss bara för att det var en valp.. Dem tkt säkert jag var sur, men det skiter jag i. Blev så jävla irriterad. Men Morf var iaf hur duktig som helst! :) 

Träffade Helen och Vega och efter vi promenerat ett tag så dök det upp en lös hund bakom oss.. Även här var Morf hur duktig som helst! Hunden var kanske 3-4 meter ifrån han och han tog några steg emot den men stannade och vände direkt när jag sa till!! :D åhh duktiga lilla valp<3 

Våra hundar var hur duktiga som helst, men satan vad jag stör mig på folk som inte har koll på sina hundar eller ännu värre, som verkar tycka det är okej att hundarna springer fram till andra. Skitirriterande. Meeeen får väl se det som bra störningsträning, och ja jävlar stolt jag är över hunden min nu! :) 
Tog tyvärr inga bilder på Vega och Morf idag. Men shit vilken skillnad det är på dem ;D Morf kanske har kelpieblod i sig ändå? ;) hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0