Vi börjar på toppen

Rallylydnadstävling hela dagen, där jag och Morf var honnörsekipage. Visste knappt vad det var när jag fick förfrågan xD men för att förklara det kort så ska man stå stilla i en ruta inne på banan med hunden antagligen liggandes, sittandes eller ståendes bredvid eller framför sig. Som en störning för resterande tävlande ;) 
Så jag och Morf fick stå i honnören för första startande, vilket inte direkt var ngr problem ;) När sen sista ekipaget skulle stå i honnören så fick jag och Morf köra banan! :D Utom tävlan då ;) 
Det gick iaf väldigt bra :D var förvisso en ganska enkel bana med saker som jag och Morf kan. Lite läggande under gång, inkallning från läggande, hopp över hinder och lite sidobyten och snurrar ;) Vi fixade faktiskt nästan hela banan :D eller ja, jag har ju ingen aning om vad för småfel eller missar jag kan ha gjort vid skyltarna, men vi kunde göra dem flesta momenten :D Var väl en skylt jag helt hoppade över och en skylt som vart för svår då den skulle göras från höger men jag har endast träna på den från vänster ;p Är ju högerhandling i dem högre klasserna (alltså att man går med hunden på höger sida en del). Jaaa för banan vi gick var en Mästarklass-bana. Alltså högsta klassen i rallylydnad! :O Som jag och Morf ändå fixade bra! Speciellt med tanke på att vi endast tränat nybörjarskyltar och inte ens debuterat i sporten än xD hahah! Var väldigt stolt över oss, och om vi bara är fokuserade -och jag ej glömmer ngr skyltar- så ska det nog gå väldigt bra nästa vecka när vi ska debutera :D Känner mig väldigt hoppfull och taggad iaf! :D 

Men nee, ska sova nu! Imorrn ska jag äntligen få sovmorgon!! Men lär väl säkert vakna vid 8 eller ngt sång bara för det.. X') 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0