Jag <3 helger

Vardagarna är långsamma medans helgerna springer förbi. Så typiskt x) 

I fredags fick jag mina glasögon! Tkr kanske inte att jag passar i dem -även om jag börjat vänja mig lite-, men alltså jävlar vad bra jag ser med dem xD Har varit så skönt att kunna se på tv och se texten ;) hahah. 
I lördags lånade jag och syster bilen och åkte till haninge bk för att träna tsm med Stina och en till. Alltså träna med hundarna ;) hahah. 
Det blev lite blandad kompott för mig; lydnad, rallylydnad och agility. Superbra träning :) 





Efteråt åkte vi till ösmo och hem till Malin där vi tillbringade hela kvällen och såg på Eurovision med henne och Pelle! :) Kan inte påstå att jag tkt det var ngr bra låtar, men var nice ändå. 

Söndag var det dags för agilitytävling i Vallentuna! Jag och syster tog våra 4 hundar (syster passade en labbe och en cavalier från sitt jobb), våra två "campingstolar", Zombies stora canvasbur och så ryggsäcken och tog bussen till spånga x) Där mötte vi Ina och åkte tsm med henne till Vallentuna! 

4 lopp, ett agilitylopp och 3 hopplopp. Jag klantade mig i två utav dessa och gjorde så vi fick 5 fel i dem loppen. I ena tryckte jag ut han för mkt i slalomet så att han tog fel ingång, och i det andra hamna jag fel och hann stoppa han från att ta ett hinder från fel håll, men var väldigt otydlig med vad jag ville istället så då blev det 5 fel x) hahah. 
Dem andra två loppen nollade vi! Men konkurransen var väldigt hård så tiden räckte inte riktigt. Vi kom på en tredje och fjärdeplacering, där 3e platsen iaf gav oss en rosett :) dock ingen pinne, men så kan det va ibland. Alltid jag och dem där jävla hopploppen x') Ändå tkr jag att jag springer som en galning xD Fast då finns det små små missar som man skulle kunna få bättre, så utan dem kanske det hade räckt. Får helt enkelt träna mer och va mer noga ;) haha. 
Morf var iaf grym hela dagen! Han har blivit så taggad att han piper lite precis vid starten, och i ena loppet var jag tvungen att sätta han ner för att han skulle stanna x'D Plus att han har sån härlig fart! I vissa delar saktar han ner lite, och det är där jag tror jag måste lägga lite tid på att träna för att få han att bibehålla farten. Men alltså fan vad vi utvecklats! :D 
Ny vecka, jag är så äckligt otaggad på jobbet. Känner att jag behöver semester x') hahah. Fast nästa vecka är jag ledig torsdag och fredag! :D 
Har inte jättemkt planerat denna vecka; idag ska jag träffa Rose och Ronja. Imorrn ska jag träna lydnad och sen springa med Ina och hundarna! Torsdag är det TG-träning och sen äre typ helg :D hoppas detta "höstväder" försvinner bara.. X) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0