Det som ger mig mest energi

Så är jag återigen dålig på att blogga x') glömmer liksom bort den. Haha.

Jobbade bara måndag, tisdag och onsdag denna vecka. Härliga dagar på jobbet med fint väder! Så nice :D 
Både tisdag och onsdag vart det hundträning efter jobbet. Mest fokus på lydnad, men även en del freestyle-träning på måndagen. 
I måndags tränade jag med Amanda, och tyvärr kändes det inte alls bra, och jag kände inte mkt hopp inför tävlingen.. X) 
Tisdagen tränade jag med Sofia och Rebecca, och då gick det asbra och kändes super! Så jao fick nytt hopp inför tävlingen ;) Sofia hade med sin kamera också så blev en hel del fina bilder :D 




Igår, torsdag, var det röd dag, och jag och Morf tävlade lydnad. Debut i klass 2. Jag var så himla nervös. Mest på om han skulle ta rutan, men även om han kanske skulle få för sig att inte lägga sig på läggandet, om det skulle va för varmt så att han skulle va seg, att han skulle va ofokuserad och typ så. 
Men det gick så jävla bra!!! :D Han var grym och förutom lite tveksamhet och ett jävligt snett sättande på apporten så gick allt annat super!! Lite komiskt att momentet jag inte ens oroat mig över -apporten alltså- gick "sämst", medans det moment jag oroat mig mest för -rutan-, fick vi en 10a på! XD (som för er som inte vet är det maxpoäng! :D) 

Våra poäng; 
Platsliggning 10p.
Fritt följ 8,5p.
Läggande 10p.
Inkallning 9,5p.
Rutan 10p.
Apport 8p.
Hopp över hinder 9,5p.
Fjärrdirigering 10p.

Så jaa, jävligt bra poäng -även på apporten ;) Så jävla nöjd! Duktiga Morf!<3 
Vi fick totalt 188,5p (för er som inte vet så är 200p max), fick ett 1a pris och vann klassen :D:D Trodde jag verkligen inte. Sjukt :) 

Syster och Malin var på plats och heja på oss. Bästa stödet och sällskapet!!<3 Dem fotade och filmade, tack så mkt för det också! :) 


På kvällen sen åkte vi till klubben för att träna agility. TG-träning på torsdagar jao ;) Både jag och Morf var lite småsega första varvet, men sen fick vi till banan :) 
Jag fick köra ett varv med Ru sen också, var superkul! Hon har ett helt annat tryck än Morf ;p 
Syster passade på att träna rallylydnad med Zombie :) 
Superkul träning i fint väder! 





Dagen igår kunde typ inte ha varit bättre. La mig i sängen med ett leende på läpparna och min krigare till hund tätt intill<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0