Why do we miss what we never had

Jag skulle vilja ha en vardag när man är ledig. Inte sjuk då, utan ledig. Det skulle kännas skönt. Jag längtar tills alla röda dagar kmr.. för dem är vi lediga på. Även om dem inte riktigt är vardagar.. eftersom det är röda dagar xD ahha men ahh..

Det lutar mot en staffe, och jag planerar väl att ta kontakt med ngn uppfödare i sthlm och se om man kan komma på besök ngn dag. Fast det blir nog nästa vecka ngn gång.. för just nu känns det som om jag har fullt upp med jobb, träning, planerande och jaaa you name it. hehe.

Jag har paus i GG tittande för tillfället.. eftersom skiten måste ladda, och det laddar så grymt jävla segt ;O tragiskt jao. Men, men.. tror iaf jag har hittat en sida där den iaf laddar. Heheh, kan ju va bra liksom. Spelar ingen roll vad klockan blir, jag ska se klart avsnittet idag :) Om jag hinner skulle jag vilja kika top model också, men kanske är det bättre att hålla sig till en (två) serier i taget? ;P sååå.. Vänner och GG, och jaa Idol på fredagar ;P det är det jag ser på :) Men då är det bara Idol jag ser på tv xD hahah. Roligt typ. mhm.

Jag står ju i bostadskö.. och well idag fanns det en lägenhet i Åkeshov som man kunde anmäla sitt intresse på. Skulle fan ändå vilja bo i åkeshov.. lite iaf. Egentligen skulle jag vilja bo ngnstans där det finns en iaf någorlunda bra mataffär vid samma station man bor närmast.. och inte finns det väl ngn mataffär i åkeshov? ;O hahah okej.. typ enda anledningen till att man vill bo i åkeshov är för att man i så fall skulle kunna ta t-banan som går till åkeshov utan att behöva vänta på nästa xD hahaha. Men ehh.. lär ju dröja innan man får en lägenhet :P vi satsar på hund först :D nej nu är detta inlägg tillräckligt långt ;) hahha.

Kommentarer
Postat av: tebbs

GG, OTH, 90210, grey's, TVD, antm, hellcats, NCIS, the big bang theory och charmed på femman är dem jag tittar på. det kan du kalla mycket serie tittande xD

2010-10-13 @ 18:01:00
URL: http://atebbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0