The one with the milkshakes

Jag är trött. Vilket passar perfekt eftersom jag ska lägga mig om typ en kvart. Öppnar imorrn jao x) Var helt okej på jobbet idag. Fick ett bra gäng att gå ut med, så det var nice. Sen att stängningen som vanligt var ganska jobbig låtsas vi inte om. hehe x)

Efter jobbet så åkte jag iaf till v-by där jag simmade med brur och syster :) woooho, duktig man kände sig :D var härligt att simma jue :) Lite roligt att man kände sig lite hälsosam och nyttig efter man simmat.. och sedan går till McDonalds och köper mat xD hahah. Men jao så är det ;P Sen att det var flummigt med våra milkshakes var ju roligt också ;D Jag skulle ha en vanilj milkshake, men fick en jordgubb (dock var hon medveten om att hon gjort fel och frågade om det gick bra eller inte ;P) och saras, emils och pappas milkshake var typ.. en blandning mellan alla tre smakerna xD Hahha det var skumt :P

Veckan verkar lång, men på fredag ska jag iaf passa Putte :D eller Otto som han egentligen heter. Den otroligt söta och charmiga gula labben på mitt jobb! :) Tror det kmr bli mys jao! Men okej.. jag ska väl gå och borsta tänderna och sådär.. samt vänta på att Alex ska ringa för han skulle berätta ngt ;O men ahh.. hörs imorrn :)
Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0