close your eyes, Sometimes it helps

Jag såg fram emot att simma till musik och levande ljus. Såg fram emot att ännu en kväll få känna mig duktig som börjat simma. Men det blev inget av med det, eftersom ingen ville följa med och simma, och jag ville inte simma själv. Dels för att jag vill vänja mig lite vid det hela innan det ens är tal om att gå dit själv.. och dels för att det är roligare att simma med någon annan. Sååå istället blev det slappsittande här vid datan. Åt kladdkaka vilket endast fick mig att få mer ångest. Det kommer säkert sluta med att jag endast simmar en gång i veckan, och det lär ju knappast hjälpa så mkt..

Usch och blä, just nu är jag inte på ngt bra humör. Har ingen lust för ngt, mer än att hitta ngt att fetta mig med och typ se på ngn film. Det låter inte direkt bra.. men eftersom det är mig vi talar om så är det väl så det hela kmr sluta. Woho, jag suger.

Kommentarer
Postat av: jessan

Positiva tankar! Jag har också ett träningskort! Och jag hinner också bara träna en gång i veckan! OCH jag åt OCKSÅ kladdkaka idag ;) Men jag suger inte! Jag lever! Och det gör du med!

2010-10-06 @ 22:06:17
URL: http://jordentilljessica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0