SEMESTER!

Hundägarna på vårt dagis är supersöta! Vi har hela veckan blivit bortskämda med tårta och har dessutom fått vin och idag också godis från hundägarna :) Aww man blir så glad av det! Men nu ni, nu har jag semester! :D skönt! Fast kmr sakna alla vovvarna och personalen ;O ahh och vissa hundägare lite för dem är ju så trevliga att prata med x) hahah.

Mamma och syster är hemma :) Och för tillfället delar jag rum med syster, eftersom brur dels jobbar tidiga morgnar, och dels för att vi på onsdag åker till farmor och då tkt brur att han kunde fortsätta ha eget rum tills vi kmr tillbaka efter det. Ja plus att han inte orkade flytta tillbaka datorn sin x) hahha.

Imorrn är det fest! Hemma hos Alex, tror det kmr bli nice! Vet dock inte riktigt vilka som kmr, men ngr blir vi nog iaf :) Btw, en positiv sak med att dela rum med syster är att man kan sjunga med till musiken :D hahah.

Jag har absolut nada rollsug, och orkar definitivt inte att fixa med adminsaker. Usch det är inget bra. Sidan får INTE dö! Då kmr jag bli grymt ledsen :/ Måste rycka upp mig och försöka skaffa tillbaka lusten för rollspel. Men aja.. tänkte iaf försöka mig på att vara social på msn. hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0