Fullspäckad dag

Vi har varit ute hela jävla dagen ;P Jag, Alex, Malin och Anneli med varsin vovve :) Sen kom Ronja och Danne och var sociala ett tag också ;P Vi började vid Tantolunden, men insåg ganska snabbt att det var inge bra ställe. Så då åkte vi vidare till Torhildsplan och var i Rålambhovsparken där vi släppte vovvarna i rastgården så att dem kunde röja gärnet ;D
Sedan blev det picknick i gräset, och efter det vidare resa till Åkeshov där vi släppte vovvarna i ännu en rastgård, denna gång med agilityhinder i. Var härligt att va ute hela dagen, speciellt då det var väldigt härligt väder. Lagom varmt och sådär :) skönt skönt. 
Både vi och hundarna är typ däckade just nu, men nu är det filmtittande som gäller :) Jag, Alex och Malin ska ha en liten filmkväll här hos Alex :P Pontus åkte nyss hem. Känns lite tomt då han tar så mkt plats :P På flera sätt ;P Men vi har iaf Elliot och Oliwer här :) Dem är väl helt slut och lär sova hela kvällen ;D haha. Bilder kmr troligtvis imorrn ;)

Lite roligt att vi idag har åkt t-bana, tvärbana och buss med hundarna. Hahha. Skönt att det funkar så bra med att åka kommunalt med dem :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0