I´m a champion

Vi hade roligt igår! Nackdelen var väl att vi inte kom in på Nype utan inträde, så fick betala 120 spänn ;O som tur var kunde jag låna pengar av Jessica, som jag nyss satte in på hennes konto :) hahha. Ahh och en nackdel till var att det var grymt hög musik så döva jag typ hörde nada ;D hahah. Ahh och en sak till.. att när jag önskade en låt på ena dansgolvet så sa han att jag skulle göra det på ett av dem andra dansgolven. Och jag typ.. vilket? 0.o hahah. Var inte världens bästa musik, men bortser man från det, så var det asroligt! :D Det blev en del dans, och roligast var ju ändå när YMCA spelades ;D eller när vi dansade vid strippstången 8) hahah. Vill nog inte veta hur totally fail det såg ut xD hahah. Vi låtsas att det aldrig hände :D heheh.
Men ahh, lyckad utgång med fint folk! <3

Kamilla hängde med mig hem och vi däckade väl direkt när vi la oss ner ;D Hade skitsvårt för att ta mig upp imorse för jag ville bara sova mer XP Tvingade iaf upp mig vid halv elva, fast hamnade ganska snart i sängen igen och såg på Vänner :) Har typ sett 5 eller 6 avsnitt nu på morgonen ;D Love it!<3
Kamilla åkte hem ganska tidigt så har bara haft syster som sällskap här på rummet :P Och visst ja! Jag fick ngt sjukt skrattanfall för ett litet tag sen. Vet inte riktigt hur det började.. men tror det var ngt om att jag kravla runt i sängen och typ slog i rumpan i väggen ;D samt ngt fult skratt... hahah ahh det var iaf grymt roligt, och syster bara tittade på mig som om jag vore dum i huvudet x) ehhehe. Kanske stämmer? ;D hahah. Ahh roligt var det iaf, det är väl huvudsaken? ;)

och åter igen tycks jag ha hamnat i min dal med inlägg utan bilder.. 8) hahah.

Kommentarer
Postat av: ASIAT

sv: idag ska jag packa och ta det lugnt :)

några planer inför imorgon då? kramkram!

2010-07-31 @ 14:54:06
URL: http://asiat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha hade velat se din rumpdans!! Jättetrevligt igår! Vi får ta o ses lite oftare:)

2010-07-31 @ 15:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0