I´m gonna make a change

Det blev inte så långa promenader med Lilla Herrn idag. Men tkt vi kunde ha en liten vilodag. Vi gjorde iaf mamma sällskap till jobbet (typ Söderberga) som kvällspromenad, plus att vi gick igenom Söderberga skolan. Shit vad mkt nytt. Ser helt annorlunda ut för varje gång man går där. Hahha. Att det förändras på.. typ 8 år är inte direkt konstigt, men jag blir ändå så förvånad ;D hahah skumt.

Jag har inte så mkt att skriva om faktiskt. Tänkte väl fixa en spelningslista på windows media player, eftersom Spotify stänger av sig efter ett tag. För joo jag tror faktiskt att det funkar med musik för lilla Herrn ;P haha. Jag vill ju inte vakna mitt i natten av att han skäller :P hahah. Blir även spännande att se när han väcker mig imorrn ;D med tanke på att han låtit mig sova längre under dagarna vi sovit hos Alex :P hahah.
Det är inte så varmt just nu iaf, så jag behöver nog inte använda mig av isklabbarna iaf :D skönt. Gjorde det hos Alex i lördags, dem smälte som satan så det fina fläckar på lakanet xD hahah!
Men nee, nu ska jag svara roll, sen ere dags att nattkissa Elliot (som nyss provade att lägga sig i min säng, fastän han inte får va där ;D känner mig lite elak men, men xP) så jag säger godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0