I wanna fly, I wanna drive, I wanna go

Det gick bra att hämta Elliot :) Jag, hans ägare och Elliot (såklart ;D) tog oss en promenad i gamla stan. Elliot fick bada och sen så fick han leta efter en boll också. Var faktiskt en härlig promenad, även om det var varmt :P
Tunnelbane färden gick asbra. Han typ la sig ner direkt och låg sen hela färden ;P jaa förutom när han titta upp på mig ngr gånger, samt titta upp då en Dobermann skällde på han ;D jao, och så körde det en ambulans förbi t-banan.. så Elliot ställde sig och ylade mitt i vagnen ;D hahah, söt!
Drog lite gjorde han sen, men det vet jag ju att han gör ibland 8) Kändes iaf skumt att bara gå med honom och inte fler hundar ;P hahha. Han har iaf inspekterat lägenheten, och just nu ligger han bredvid mig på golvet och sover :) Eller.. nyss gjorde han det iaf, för nu gick han till filten som jag lagt ut på andra sidan av skrivbordet ;P hahha. Och han var så söt nyss! Jag sprang ut en snabbis till glassbilen, och när jag kom upp igen låg han innanför dörren och väntade på mig :) hahah aww. Ska iaf försöka ta lite bra bilder på han sen :) Så ni har ngt sött att kika på ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0