GG

Det stod mellan ett inlägg om att jag vill köpa kläder och att jag är kräsen när det gäller kläder. Lyckades gå igenom 90 sidor med klänningar, med 15 st på vardera sida.. och jag tror jag hittade typ 2 som jag vill ha 0.o.. hahaha! Kräsen eller vad? Plus att jag inte orkar kika mer kläder nu så.
Men ahh.. eller så stod det mellan ett inlägg där kah försöker komma fram till vilken hundras jag ska skaffa. Det gick inte så bra, eftersom jag aldrig kom så långt att kolla om raserna och sådär. Måste kolla upp lite raser jao.

Så vad ska detta inlägg då handla om? Om vi dissar kläder och hundar. Hmm.. ingenting helt enkelt x) Eller okej en kortis.. jag började se GG (Gossip Girl) igen :D Dock såg jag bara ett avsnitt eftersom det sen vägrade funka -.-' irriterande, men snart kmr jag kunna se på det när jag vill :D mohahah. Eller ahh, iaf första säsongen :) 71,3% så snart klart :) Okej, blir inget mer tittande ikväll, men då kan jag säkert se 2 eller 3 avsnitt imorrn :D yes det blir nog asbra! :) Men okej, det blev lite längre än jag trodde det skulle bli.. :O men nu är jag trött så nu ska jag sova. Godnatt med er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0