Huvudvärken är iaf borta nu.

En ny dag med ett någorlunda bättre humör iaf. Vädret får det dock att hållas ganska lågt, för jag vill ha sol :O Nu är det sådär grått och trist igen. Usch för det. Insåg att jag kanske kmr missa Melodifestivalen på lördag :O Ronja har ju planerat utgång då. Fast hon är sjuk och kanske väger traditionen att se Melodifestivalen över lusten att gå ut? Jao vi får väl se. Man vill ju helst se vem Sverige skickar som sitt bidrag. Faktiskt så lutar det emot det just nu. Fast det är bara torsdag idag, så vi får väl se :P

Hur som helst så var jag uppe lite tidigare idag, klev upp 5 över 7 istället för halv 8. Vill ni veta varför?.. För att jag var så sjukt jävla kissnödig att jag fick kramp i magen :O haha 8) Tror min kissblåsa är förminskad eller ngt, för varje morgon är jag typ.. SJUKT kissnödig :O beror nog på jobbet, för där går jag på toa lite hela tiden. Mest för att jag inte vill bli kissnödig under promenaderna x) hahah.

Vi hade inga mackor kvar i brödkorgen idag, så jag har bara käkat lite yoghurt. Hej jag kmr vara hungrig som satan sen :O Men det blir nog bra x) Insåg att jag har massa saker jag skulle kunna göra idag efter jobbet också. Dock hänger två saker på varsin person så vi får väl se. Den trejde saken är iaf att fixa lite adminstuff på Ez. Jao samt svara på roll vilket jag inte har gjort sen i söndags :O hahah. Stackars dem som rollar med mig 8) heheh. Aja, nu ska jag kika runt lite mer på datan, sen är det väl dags att börja göra sig iordning eller så :)
Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Nadja

Hmm, finns väl formbröd i frysen?

Viss person? Kan det vara .......?

Kram <3

2010-03-11 @ 08:43:58
URL: http://zkrubel.blogg.se/
Postat av: jessan

haha jag älskar att läsa din blogg även om vissa inlägg handlar om minimala blåsor xD haha! man känner sååå igen sig;)

2010-03-11 @ 10:32:51
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: jessan

och OFTA MAN MISSAR MELODIFESTIVALEN NÄR DET ÄR FINAL! VEM SKA DÅ SITTA OCH RÖSTA PÅ ERIC???? Nej jag ska plikttrogret sitta och sms bomba!

2010-03-11 @ 17:34:25
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Anonym

har ingen lust att följa med ut på lördag heller :P

vi kan titta melodifestivalen tsm :D?

2010-03-11 @ 20:14:49
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0