Det blir inte alltid som man tänkt sig

Lördagen var inte riktigt min och Malins dag.
- Malin var lagom bakis
- Hennes hemnycklar var borta
- Moppen vägrade starta så vi fick gå till stallet
- Jag ramla av hästen

Kändes som om det var fler grejer, men kan säga att det där räckte xD hahah. Hur som helst så klara sig både jag och hästen bra :) Förutom att mitt högra ben inte alls är vän med mig. Ahh inte det vänstra heller, men det tror jag beror på en enkel träningsvärk från den korta travstunden vi faktiskt hann med innan jag ramla av xD hahah. Fyfan, tur Minette klara sig iaf! Det där med tyglarna är fan läskigt jue :O

Kvällen avslutades iaf bra med tv-tittande -vi såg på Freaky Friday!- och lite frukt med smält choklad till! Fyfan vad gott det var! Speciellt jordgubbarna :) mhm!
Var grymt trötta så var inte vakna alltför länge, och imorse gick vi upp vid 11. Fast först hoppades vi på att klockan var 10, men neee våra mobiler hade inte ställt om sig automatiskt. Men så är det :P Under dagen idag tog vi det lugnt, promenerade en kortis med cockrarna, spelade lite tv-spel samt lite tv-tittande. Hemresan tog nästan exakt 2 timmar från det att man lämna Malins hus tills dess att jag klev innanför hemdörren. Sjukt långt, men det är det värt :)



Visst ja! Gittan ringde mig imorse också, så efter påsk ska jag börja jobba heltid på hunddagiset :D Ska dock vara med på ngr öppningar, så imorrn börjar jag inte 09.45.. utan 07.00. HAha, sjukt tidigt, men det blir nog bra :) Ska iaf se till att komma i säng i tid ikväll.

Kommentarer
Postat av: Malin

om du fortfarande vill vara vän med mig efter igår så kan jag lova att vi kommer vara vänner för alltid! HAHA!!



<3

2010-03-28 @ 18:56:29
URL: http://maooowlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0