this has gotta be the good life

Fredag, fredag, fredag! <3 Dagen började bra, jag fick gå med "värstingsgänget". Eller alltså, dem gick skitsnällt, men alla hundar är skitstora och en av dem är väldigt speciell då han kan få för sig att göra utfall emot människor och hundar. Har bara gått en kort promenad med honom innan så var lite nervös att gå en promenad på en och en halv timme med han först ;D Men det gick sjukt bra, och jag var så sjukt nöjd! :) Är riktigt sugen på att skaffa en Ridgeback :D jaa jag tror jag är kär ;D hahah. Gick ju med han jag skulle ha hem också, han gick verkligen snällt, men sen när han blev hämtad på eftermiddagen så sa ägaren att han inte ska resa bort nu, utan att det blir senare, eventuellt till valborg. Så kmr inte ha hem han under påskhelgen :( Synd, jag blev jätte besviken :( Men, men.. hoppas jag får ta hem han då under valborg :D man vet aldrig, men ahh jag hoppas :) Han är grymt fin! <3

Är iaf riktigt nöjd med att promenaden gick bra och att dem litar på en tillräckligt mkt för att släppa ut en med dessa tuffingar :D haha, och fyfan vad jag trivs på mitt jobb! <3 Med hundarna och personalen, grymt bra ställe jag hamnat på! :)

Dessa sötnosar gick jag med idag :D Den tredje bilden från vänster är han som jag skulle varit vakt till :) Hur som helst så är det väldigt fina hundar, och jaaa vi använder halti för att underlätta för oss själva. Så länge man inte rycker och drar och har sig så tkr jag det är okej att använda halti. Tänk att ha en sån stor vovve som drar konstant i en och halv timme.. vi skulle nog inte må så bra efter den promenaden :P hahah 8)

Kommentarer
Postat av: Jessan

går ni en och en halv timme!!!? FY FAAAN!

2010-03-19 @ 18:22:47
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0