Hund-Vargtema dag! <3

Min och Malins resa var bäst! Totally bäst! :D Skratt åt allt och inget, snack om allt och inget och massa annat. Mys, mys, mys! Orkar inte skriva ngt egentligen, nej tänkte bara kort skriva att vi hade det bäst. Att vi varken gick eller åkte vilse! :D Att vi köpte våra matsäckar på pressbyrån, jao jag har aldrig köpt för så mkt på en pressbyrå ;D Dessutom åt vi onyttigheter dagarna långa och njöt av det mysiga vandrarhemmet genom att glo på 2 and a half men under kvällen x)
Sen måste vi ju nämna denna Hund- och vargtema dag också! Mest repetion, men en intressant föreläsning om vargens situation i dagens läge, samt att träffa vargarna var ju underbart! <3 Var populär som satan i början och dem blev lite för kärvänliga så min näsa blev lite manglad xD hahah, näsblod för andra gången i mitt liv. Bra att hålla räkningen liksom ;P men inte fan gjorde det ngt, mer än att den är öm, men vem fan bryr sig när man fick massa pussar från dessa underbara djur! :D <3 Jaaa jag är nog fan kär! :O hahah x)
Oj det blev längre än jag trodde. Och ändå var detta kortfattat ;P hahah, hade väl fått sitta hela jävla kvällen om jag skulle skriva detaljerat ;P heheh. Men nu är det sovadags! eller.. okej först lite bilder! :D Ska få mer bilder från Malin sen också, så lär komma upp fler bilder då :)



Malin har dåra bättre bilder på mig med wolfisarna x) Denna var ju söt, synd med ljuset bara :/ hahah 8) Jag <3 vargar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

aaaaawwww, BÄÄÄÄÄÄÄST !!!



pusssss <3

2010-03-09 @ 22:57:46
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: jessan

haha snygg pizza!

2010-03-10 @ 10:44:39
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0