Änder = vårtecken :D

Jag är trött. Jag har ont i magen. Jag är kissnödig.
Hahha, hej positivitet :) Kan säga att jag fick ett litet, litet ljus i mina tankar. Vet dock inte om jag vågar hoppas. Nej jag vågar nog fan inte det.

Dagen var bra, måste ju först och främst säga att det inte alls var ngt strul med t-banan när jag åkte, så jag var på jobbet typ.. 35 minuter innan jag började xD ahhah. Men bättre för tidigt än försent jao :)
Mitt gäng med vovvar var duktiga idag :) och det var soligt! :D Så jaa jag njöt typ av första promenaden. That´s nice jao! Enda nackdelen var väl att det blåste så jävla mkt :O hheheh. Men men, man kan inte begära för mkt :)
Vilan var så sjukt skön, jag seriöst satt och sov typ hela vilan xD hade en hund som låg och snarka i mitt knä<3 fast vaknade till några gånger då en annan av hundarna var uppe och typ gick :P hahah. Sova var iaf skönt, var bara så jobbigt att vakna till liv efteråt 8) Kort och gott så var iaf dagen nice :) mysig.


Åkte hem, höll nästan på att somna på t-banan, insåg att jag kmr säkert somna på bussen imorrn xD hahah. Typ åker förbi Karlstad och vaknar upp ngn annanstans och typ.. "0.o....".. hahah xD nej fyfan. Så roligt ska vi inte ha det 8) heheh. Men okej, orkar inte skriva mer nu.. nej ska packa och sen in i duschen. Eller tvärtom? Har inte riktigt bestämt mig än xD hahah. Men kmr väl troligtvis ett till inlägg senare :)

Kommentarer
Postat av: jessan

haha åh vad söt den stora bilden var!

2010-03-02 @ 20:19:28
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Rose

men änder är ju i sverige året runt dt e bara några som flyttar men dom flesta stannar kvar :P

2010-03-02 @ 22:23:47
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0