Music it is

Helo alla :D Vet ni vad? Jag mår bra :D Hade så sjukt ont i ryggen och typ höften imorse :O Men nu känns det inte alls :D bra det! Kvällen igår var nice! Jao vi satt bänkade framför tvn och glodde på Melodifestivalen :) Var väl ingen direkt favorit som jag hejade på, även om jag nog tkt bäst om Annas och Erics låtar :P Well det blev iaf inget filmtittande, men vi spelade iaf Mario Party :) Det gick skit, så igår hatade jag det spelet :D hahah.

Idag har vi inte direkt gjort så mkt. Segade oss rejält på morgonen så kom inte upp och åt frukost förrän vid 11-halv 12. Fastän vi typ varit vakna sen 9 xD haha. Vi kikade lite hundraser och drömde oss bortåt till då vi flyttar hemifrån och skaffar hund :) Åhh jag vill nu! hahah :P Malin drog så jag och Alex roade oss med att spela lite Mario Party, och planera bio + spelkväll nästa helg :D Hahah, här planerar vi, men ahh det kmr bli asnice iaf! :) Tog mig en promenad hem i det fina vädret, gick förbi två "affärer" för att köpa saft, men dem hade bara äckliga safter så jag sket i det 8) Blir till att antagligen dricka cola imorrn till lunchen.. xD eller köpa saft på morgonen :P Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag iaf logga in på msn och vara lite social med folk x) maha!
Btw.. Ola är ful :) Jag har aldrig gillat han. Måns däremot.. Grr! He´s the best :D Har hittat hans blogg också så nu ligger den så fint länkad mellan dem andra :) Me like! :D haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0