Jabba dabba doooo!

Fredag fredag fredag! Hej hej hej! :D hahah 8) Måste säga att det kmr bli skönt att sova längre imorronbitti, samt att jag är otroligt taggad inför utgången ikväll :D Det kmr nog bli riktigt nice! :)
Hur som helst, jag kom inte i säng innan halv elva igår :( men 5 över halv så det är fortfarande duktigt :) Hahha ;P Har väl sovit 8 timmar, tror jag behövde det jao x) En timmes mer sömn är liksom mkt ändå :P Ahh iaf, betalade ju hyra till mamma och pappa igår, samt 1000 spänn till Malin som jag var skyldig henne :P så nu är mina 8000 nere i 5700 ngt :P är ändå mkt pengar för lilla mig, och "snål" som man är kmr man sörja varenda gång det sjunker lägre ;P hahah. Aja, det blir nog bra x) Pengar är till för att användas right? ;P

Vill se GG, jao det är sjukt spännande. Men hinner absolut inte nu ;D och ikväll hinner jag nog inte heller. Inte på lördag heller då Malin ska sova här och sen ska jag hem till henne 8) sååå får hålla ut tills på söndag ;P men det är lugnt, kmr ju ha massa annat roligt för mig :D wiiihooo! Nu ska jag kika bloggar, have a nice FRIday! x)

Blir som vanligt en liten förfest hos mig :) Btw, stackars brur min som blir utnyttjad av oss 90or ;D hahah. Tack, tack x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0