Lördag + Söndag

Lördag:
Bion var bra! Lite flummig på ngt sätt men bra ändå! :) Percy Jackson och kampen om åskviggen var det vi såg ifall ngn undrar :P Vet inte om jag nämnt det i tidigare inlägg :O iaf.. Att träffa Fredrik, Alex och Kamilla var mys, och att umgås var trevligt! :) Spelkvällen var bra, tills den slutade mindre bra, men huvudsaken att man kan erkänna att man överreagerat x) Kamilla sov iaf hos mig och vi kikade på film och tog det lugnt :)

Söndag:
Åt frukost och sen tog vi (Kamilla och jag) oss en promenad till v-by där vi gick runt och kikade i affärer :) Jag hittade typ inget, men Kamilla hon shoppade loss ;) haha. Hade allmänt trevligt, trots att det snöade -.-'.. hahah 8) Sen drog sig Kamilla hemåt och jag gick för att möta Nadja och Ullis. Blev lite mer tittande i butiker, så ajag köpte mig en ny mascara för endast 71 kr eftersom det var ngn kampanj :D plus hårfärg för 89 kr som egentligen skulle ha kostat 119, också där ngn kampanj :) jag gillar kampanjer :D haha x) Nadja färgade det dåra åt mig, vad skulle jag göra utan lilla moster? :O haha <3 Men ahh, det blev mörkbrunt, och well skillnaden är kanske inte jätte stor från förut, men det är iaf snyggt! :) Finns ingen utväxt längre iaf, plus att det finns mindre rött i håret nu :P

Under kvällen har jag kikat GG, yes jag är besatt :D hälften av avsnitten ser jag på internet och hälften har jag nerladdat ;P hahah, eller okej, laddade ner alla.. men vissa funka ju inte -.-' Iaf, har också svarat på lite roll och fixat adminsaker, samt snackat med folk på msn lite :) Ahh och fixade moster blogg. Eller okej, jag fixade headern till henne igår innan jag gick till v-by för biobesöket, men hann aldrig fixa in det, så därför gjorde jag det idag :P KIKA HÄR :D Blev sjukt sugen på att fixa om min egen, så det står väl på veckans att-göra-lista ;P ahha! Ahh, plus att jag är bokad till utgång i helgen av Ronja :D hahah, hon vet att jag måste bokas tidigt för annars finns risken att jag är upptagen ;) hahah.


Blir ju såklart skillnad när dem nya bilderna (högst upp) är tagna nu.. när det är mörkt ute, och dem andra två som är tagna för typ.. en vecka sen när det var ljust ute xD hahah. Men ahh, man ser ju iaf tydligt utväxten på den högra bilden nere.. men ingen utväxt på bilden över den :P haha.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vilken skillnad det blev ;) Duktiga jag haha..

Kram på dig <3

2010-03-22 @ 08:51:29
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0