Jag lever

Shit vad man missar saker när internetskiten inte funkar :O Hade inte tillgång till internet på hela kvällen igår, det sög 8) hahaha. Fast samtidigt inte för jag var social med Alex, brur och syster. Spelade Rummy gjorde vi :) Sen såg jag på film, vilket var nice, även om jag helst velat ha internet så jag kunnat fixa med lite saker. Men, men.. överlevde det också, även om jag undrar om Ez överlever det :O Hoppas andra admin är tillräckligt frisk för att hålla sidan vid liv. Ikväll har jag ju inte heller tid med det nej. Och troligtvis inte imorrn heller xD hahah, upptagen människa här vettni 8)
Ahh, orkar inte skriva ngt om dagen iaf, den var bra iaf :) Kort och gott, och det räcker. Och planerna för helgen verkar bra. Nu ska jag duscha, sen blir det tacos till middag <3 och sen ska jag och brur till Nadja där det blir bowlingspelande och mys sådär :) Sen får vi se om det blir utgång eller träffa Fredrik. Ingen aning än hur det blir. Well det märker vi 8)
Imorrn ska jag iaf med brur till Solna där han ska köpa ngt kort :) sällskap är jag duktig på att vara :D ahh eller ngt sånt ;D och på kvällen ska jag se Melodifestivalen med Alex och sova hos han sen :) Söndag är ännu ledig, men det händer säkert ngt då också ;P hahah. Sååå nu har jag uppdaterat, och nu ska jag spara innan internet får för sig att sluta fungera :O därför skippar vi bild. Ha en bra kväll allla :) och visst ja... DET ÄR FREDAG IDAG! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0