STRESSEN

Alltså den här morgonen... 
Hämtar monki och kmr till dagis typ 5 över 7 och tänker vad skönt att jag är så tidig då jag var lite "sen" i måndags (7.15 var jag på dagis då xD) MEN vem tror ni har glömt dagisnyckeln hemma.. Eftersom hon valde att inte ta väskan med sig idag igen och endast tog hemnycklar och nycklar till monki (HUR I HELVETE KUNDE JAG TÄNKA PÅ MONKIS NYCKLAR MEN INTE DAGISNYCKELN?!?!? Blir så jävla trött på mig själv)..
Går snabbt till tesso samtidigt som jag ringer henne typ 5 gånger.. Inget svar. Vilket inte är det minsta konstigt då kl är 7 och hon börjar 10. Kan inte bara stå där som ett mongo när jag inte får ngt svar så ringer ringvägen som självklart inte svarar... 
Går dit men känner att det är helt i onödan då jag nästan var säker på att vår extranyckel inte blivit tillbakalämnad till dem. Försöker samtidigt forts ringa tesso samt leta reda på hennes hemnr ifall hon nu skulle svara på det.. 
Kmr till ringvägen, självklart hade jag rätt så dem hade ingen nyckel. Då var kl typ 20 över.. 
Ringer tesso, inget svar. Ringer chefen för börjar få panik och vet inte vad jag ska göra. Hon ska leta efter tessos hemnr och jag ska ringa marie ifall vi inte får tag i tesso.. 
Precis då svarar tesso på mitt sms. Så jag typ halvspringer från ringv till tesso -svetten rinner som satan - hämtar nyckeln och typ torkar paniktårarna. Är på dagis ca 07.31 där det såklart står massa folk utanför.. 
Slänger in morf och monki och tar emot alla hundarna. 
FYFAN för den stressen. Nu har jag ont i huvudet och magen, och är dessutom asbajsnödig. Hade tänkt bajsa hemma men tänkte att nee jag väntar till dagis så kan jag bajsa i lugn och ro. (Ja varsågoda för den infon) 
Ska bara hålla mig i typ en timme till, om marie kmr vid 9 vill säga... 

Härlig morgon x') 

Kommentarer
Postat av: Nadja

😂 stackare, kan känna din panik. Kram

2016-03-25 @ 16:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0