Bra helg

Hade en superbra helg med lagom mkt att göra! 
På lördagen var jag och Sara på prova-på-rallylydnads-kurs vid ängbyplan med Zombie! Morf och resterande hundar (Doris, Chuck och Mus som är två hundar som Sara passat över helgen) fick sitta och vänta i bilen under kursens gång. 
Zombie var superduktig, och både jag och syster är taggade på att träna mer så vi kan komma ut och tävla :) 



På kvällen sen så spelade vi kort -poker- hos mamma och pappa. Nadja, Tonie och brur var med också. Superkul och trevligt :) 
Var hemma ca 3, så söndagen blev ganska lugn. Orkade ändå ta mig ut och träna tsm med Ina. 

Agilityträning stod på schemat där vi först och främst skulle se om Morf skulle ta gungan. Jag var lite nervös, men fick köra gungan med Ru ngr gånger innan jag körde med Morf. Inga problem sa han! :D sån lättnad när han tog den utan minsta tvekan! Han tog det kanske lite lugnare än han tidigare gjort, men det är ju bara bra då han annars inte hinner bromsa. 
Vi tränade inte så länge, det var grymt lerigt och både jag och Ina var lite småsega ;) Men jag tränade lite på "ut"kommandot, på A-hindret och lite slalom, och dessutom hade ngn byggt en lägre balans så jag testade att köra lite RC! Första gången på en ny plats, och mkt högre än vi kört med tidigare. Dessutom testade jag att köra hela balansen, alltså att han fick springa upp och sen ner. Tidigare har han ju bara kört på plankan, som ska föreställa nerfarten på balansen. Han hoppade kontaktfältet ngr gånger, så vi gick fram lite för fort fram då, men efter dem gånger han hoppat så gjorde han rätt. Så han har ju typ fattat vad det är jag vill ;) Men ja vi ska backa lite mer och fortsätta på samma sätt! :) 
Kom hem och gick sen tsm med syster hem till mamma och pappa för att se på Beck "Gunvald" och "Steinar". Supermysig kväll :) 

Så ja, bra helg! Nu längtar jag till nästa helg.. Blir agilitytävling hela lördagen :D vill ha helg nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0