Händer mkt

Jag har glömt bloggat och sen har jag typ inte hunnit/orkat x) 

Förra helgen sprang förbi! Började både lördag och söndag på lugnt vis hemma. Eftermiddagarna ägnades åt agilitykurs lördag och inofficiell agilitytävling söndag. 

Kursen var grymt rolig!! Vi fick lära oss en del nytt och utmanades till att testa ny handling! Grymt kul! Lite svårt ibland, men vi löste det :D Morf var taggad och superduktig! 

Tävlingen på söndagen var väldigt rolig! Jag hade anmält mig till två lopp, där ena var utom tävlan då det var blåbärsklass (som man fick tävla i om man ej vunnit ngr pinnar på officiella tävlingar ;p). Den banan gick väldigt bra, väldigt enkel var den förvisso ;) 
Andra loppet var svårare. Sjukt mkt svängar och jag glömde till och med bort banan för en sekund när vi körde.. XD Som tur var så var Morf i en tunnel precis då så jag hann komma ihåg den ;) hahah. Vi satte en nolla och lyckades komma på andraplats :D var så stolt och nöjd! 
Veckan har sen sprungit fram den också. 

Tisdag efter jobbet blev det lydnadsträning med Ina och syster i kista! Superkul och det känns ganska bra inför nästa veckas tävling ;) 



Har haft lite problem med synen när jag sett på tv med text så igår var jag på synundersökning under lunchen, och ja jag måste skaffa glasögon. I första hand när jag ser på tv, men helst hela tiden ;O ska man bara hosta fram 2-3000kr till ett par glasögon... Jippie x') 
Efter jobbet sen åkte jag till Abrahamsberg. Sprang en sväng med hunden och sen blev det rallylydnadsträning med syster och Cicci, samt Emilia! Emilia hade haft kurs innan så vi tränade på hennes bana vilket gick superbra! :D 



Idag blev det agilityträning på klubben efter jobbet! Morf var grym! :D Vi träna på att jag gick iväg långt vid starten och jag kunde lämna han i slalom samt mkt annat fint! Måste dock träna mer kontaktfält! Synd på tråkigt väder igen dock. Var ganska blöt när jag kom hem kan vi säga x') haha.


Hem och duscha och nu ser jag på film med syster och Cicci. Lånar Ciccis glasögon så ser äntligen texten på tvn x'D hahah! 
Har varit så jävla trött både idag och igår. Mest igår men ahh. Sen ska man upp kl 6 imorrn för att öppna dagis och så typ kl 6.30 på lördag för att va funktionär på rallylydnadstävling på klubben x') hahah skjut mig. Det ska bli kul med tävlingen, men jag vill gärna ha söndag så jag får sova lite ;p hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0