Lördagen plus söndagen

Lördagen var en väldigt lång dag! Jag och Sara skulle lämna hundarna hos bästa Tesso som spontant ställt upp som hundvakt då Cicci som skulle ha dem var tvungen att åka till veterinären med Inna. (Inna mår iaf bättre nu och det var bara magsjuka!) 
Så vi skulle till haninge hem till Tesso, och hade först tänkt ta bilen dit.. Vi åkte till brommaplan men strax innan rondellen så insåg Sara att det är ju smidigare om vi åker kommunalt, för då kan vi åka direkt från haninge till upplands väsby med pendeln. Istället för att behöva åka till haninge med bilen. Tillbaka till vällingby för att lämna bilen, och sen åka därifrån till upplands väsby x'D
Så vi vände i rondellen, åkte hem till mamma och pappa för att lämna bilen och satte oss sen på t-banan. 

Väl hemma hos Ronja så hade vi varit på resande fot i 3 timmar xD segt! Men så kan det va. Vi åt god middag och förfesta innan vi tre plus brur och Jocke åkte in till stan. Första stopp var Bar 54 där vi köpte helrör och hade det superkul! Vi lämnade Bar 54 och gick för i donken där vi mötte JP, för att sedan gå till Marquise där vi stannade till typ kl 4. Grymt roligt hade vi! :) 


Var hemma typ 5 så inte fan orkade jag gå upp vid 10- halv 11 tiden som jag tänkt.. Istället sov jag till kl 12, länge sen jag gjorde det xD 
Vi hade turen att få skjuts till haninge av bästa Tonie för att hämta hundarna! Så jävla skönt, var inte alls taggad för att åka kommunalt dit. Supersnällt verkligen, och jävlar vilken nice bil han skaffat sig ;D den kan parkera sig själv! Ascoolt! 

På vägen hem från haninge köpte vi med oss pizza från pizzerian vid islandstorget och väl hemma såg jag och syster klart Dexter medans vi åt :) 
Resten av dagen fortsatte i seghetens tecken. Vi orkade ta oss ut för att fota hundarna lite i det fina vädret, men mer än så orkade vi inte ;p hahah. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0