En heldag Agility

Agilitytävling i uppsala igår! Blev verkligen en heldag! ;D Åkte tsm med Ina, och vi var där 07.45 då jag skulle slutmäta Morf. 
Klass 1 började vid 8, och med dubbla banor flöt det på väldigt bra så tror vi var klara med klass 1 vid kanske 11- 11.30 eller ngt sånt. Sen vare klass 2 som skulle köra, och dem hade dubbla klasser så Ina starta totalt 4 lopp! Vi åkte inte därifrån förrän vid 17.30 xD helt sjukt. Kan ju säga att vi var väldigt trötta då ;p hahah. 



Mina lopp gick verkligen superbra! Första loppet som var hopp hade jag startnummer i mitten ngnstans och var taggad och hade som mål att springa! Har ju missat pinne med typ 1-2 sekunder dem senaste tre hopploppen x) Men jag sprang, var tydlig med handlingen och hela banan flöt på precis som jag tänkt mig! Vi vann klassen och fick då också vår första pinne i hopp!! :D Var så jävla glad! 
Mitt andra lopp, agility, gick också superbra! Både jag och Morf har liksom fattat det här nu ;) Det flöt på så himla bra! Så pass bra att Morf i princip kastade sig in i slalomet med typ finaste slalomingången ngnsin!! Men det gick lite för fort, han är ju van vid att ha lite mer lagom fart i slalomet, så han råkade stöta i en pinne med typ bogen, kom av sig lite och råkade då missa en port. Synd! Men så kan det va, och utöver det så gjorde vi banan typ perfekt! ;p Jag var iaf supernöjd, vi har utvecklats så mkt och farten samt attityden hos Morf var värd så mkt!<3 

Man lever i en helt annan värld när man är på tävling. Jag älskar den världen. Så jävla roligt när man är flera st från en klubb som hejar på varandra och peppar varandra. Att börja med agility och att gå med i en träningsgrupp och lära känna alla underbara och roliga människor där, är nog fan bland det bästa jag gjort. 

Ikväll blire agilityträning, jao äre måndag så äre ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0