sammanfattning

Jag är duktig på att glömma bort bloggen min x) Har liksom inte ens skrivit om förra helgen xD

Var på tävling -inofficiell- i upplands väsby på lördagen. Körde dit själv, och det gick hur bra som helst :) Körde ett lopp där jag klantade mig på näst sista hindret och då visade Morf ett hinder från fel håll. Disk, men var ändå supernöjd med ett väldigt bra lopp med bra känsla!
Var tvungen att hoppa andra loppet då jag skulle försöka hinna till en kurs i haninge, och att köra dit gick okej. Det var köer och tog mkt längre tid än vad min gps sagt.. x') dessutom så suger iphone så batteriet drog som satan så hade 1% batteri innan jag hunnit fram. Dessutom var min gps psyko så jag hamna helt fel.. och efter att ha stannat på en sibylla för att ladda mobilen lite och gjort ett nytt försök och hamnat fel igen.. så gav jag upp. Hade dessutom världens huvudvärk så ja, så fick det bli. Körde hem och var död i sängen i typ en timme innan det var festdags ;P Hahah. Hade en grymt rolig kväll med massa roliga människor! Eller ja, massa och massa.. men ja 7 pers var vi iaf ;P hahha.

På söndagen var jag död och gjorde i princip ingenting. Såg på Super natural och Hunger Games 1an och 2an, men lyckades även skrapa fram energi till att åka till elgiganten med pappa och syster för att köpa en frys.

Måndagen var seg. Jag hade svinont i ena benet vilket hade börjat på söndags eftermiddagen ;O skitskumt.

Tisdag och onsdag var jag hemma från jobbet. Illamående och ont i magen, och ja helt enkelt ingen energi till att jobba. Egentligen ingen energi till att göra ngt alls. Att må illa är det absolut värsta för mig, eftersom jag inte vågar göra ngt. Jag får lätt panik och har svårt att hantera det. Då har jag hellre svinont ngnstans, det kan jag iaf hantera bättre. Att spy är liksom aldrig ngt jag skulle välja. Fast nu slapp jag iaf det! :)

Torsdagen och fredag på jobbet gick fort. Bra promenader för en gångs skull och snabb stängning igår. Idag slutade jag vid 13.30 och mötte upp Malin för överraskning som hon ordnat. Sweden internation horse show! :D Superkul! Hoppning i olika varianter, lite dressyr och så islandshästuppvisning!<3 Jag älskar islandshästar!!! Om jag ngn gång bor på en gård så måste jag ha en! (ja den måste ju få sällskap, men jaa ;P)

Har sett idol med syster, och nu väntar vi på resultatshowen x) Sen blire väl till att gå hem och typ sova. Ja efter idol extra då ;D hahah.

Imorrn blir det julmarknad på hundstallet och sen kurs i haninge! Får se om det blir bilen eller om jag åker kommunalt. På söndag blire äntligen -ÄNTLIGEN- lite agilityträning i solna! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0