Helgen

Igår -lördag- spenderade jag hela dagen på kista med att tävla agility samt vara funktionär :) 
Klev upp typ 6.30 och åkte till kista med bussen. Var där ca 7.45 och satte då direkt igång med att hjälpa till med saker inför tävlingen. 

Strax innan 9 kom Ina så då gick vi en liten promenad med hundarna innan vi lämnade dem i bilen, Hoppklassen först, med startordning large, small och medium. Jag var inropare i large och var "ledig" i smallklassen för att sen tävla i medium. 
Alltså hopploppet vi gjorde är vårt bästa hittills!! För det första var han taggad och fokuserad, och det blev inga långa svängar eller konstigheter där han skulle titta sig omkring eller ngt sånt. Han var bara så duktig! Dessutom tog vi slalomet på första försöket!!! OCH vi fick noll fel! :D alltså värt allra första nollade lopp!! Vilket är stort! :D var -och är fortfarande- så jävla glad! Bästa Morf!<3 Enda som var lite surt var att det såklart inte kom med på film.. XD jag brukar ALLTID ha ngn som filmar.. Men just detta lopp.. Nee x) så typiskt! Hahha x) 
Tyvärr var vi inte så jättesnabba, så vi kom på en 9e placering (av 23st), men ett mål i taget ;) 
Extra roligt var att Ina (och Sandra? som är i träningsgruppen) fick en pinne :D Ina kom på 3e plats med Ru! Asbra! :D 

Var funktionär i large igen, sen "ledig" igen i small och så vare dags igen. Denna gången ett agilitylopp. Var osäker på om Morf skulle hålla för 2 lopp, och well det gjorde han inte. Raksträckorna går ju bra, och han tar alla hinder så det är ju bra ;) MEN svängarna flyter han ut massa i och han blir väldigt disträ och "tittig". Han blev liksom så tittig att han ramlade ner från balansen.. X'D hahah. Aldrig hänt tidigare, men ahh han gjorde iaf inte illa sig :) 
Positiva är ju att han ändå tar alla hinder. Dessutom var jag ändå nöjd över att han tog slalomet på andra försöket! :) så ingen disk, utan 10 fel? Ev mer för tror vi fick tidsfel också x) Glömde faktiskt titta x'D 

Det var dubblerade agilitylopp så i andra agilityloppet skulle jag inte tävla. Istället var jag inropare i alla tre storleksklasserna x) var så jävla trött då så var lite förvirrad ibland.. Men det gick ändå bra! :) är faktiskt roligt att vara inropare :) 

Var grymt nöjd över dagen, och var så grymt tacksam för att jag fått ha hundarna i Inas bil under dagen, samt att hon var supersnäll och skjutsade hem mig! :) var hemma strax efter 17.

Halvsov framför en film och gick sen ut med hundarna vid 22 för att sen lägga mig i sängen och glo lite på mobilen innan jag somnade x) 

Idag började jag dagen med att ligga i sängen och ha filmmys med hunden min<3 Lite senare trotsade jag regnet, gick jag hem till mamma och pappa för att låna bilen, och åkte till kista för att träffa Mimmi (med Urax) för lite lydnadsträning. Vi träningstävlade och det kändes väldigt bra :) Var inte där så länge för var dygnsur om fötterna.. X) hahah.

Plockade upp syster på vägen hem, duschade och sen åkte vi tsm hem till mamma och pappa. Har nu ätit god mat som syster lagat, och ska väl gå hem om en timme eller två. Kanske mer, vi får väl se x) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0