Inga bilder

Veckan har liksom alltid sprungit fram. Samtidigt som det känns som evigheter sen som jag var hemma från jobbet på grund av magen ;O hahah x) 

Har haft fullt upp. Vilket jag för tillfället trivs superbra med! Ja jag har ju mina perioder ;) 

I måndags tog jag det lugnt. Var inne hela dagen och hunden fick bara små rastningsrundor. Inte bara av mig utan mamma och syster var snälla och gick ut med han ;) 

I tisdags vare spelkväll hos brur som stod på schemat! Magic spelande, oh yeah! Jag och syskonen, samt Ronja :) Jag och syster fick sen skjuts hem av bästa Ronja! 

Onsdagen blev det lydnadsträning med Ina! Vi fokuserade på linförigheten samt lite grundfokus. Körde lite apport där han helt har tappat sitt fasta hållande, så får försöka jobba upp det igen x) Annars ett väldigt bra lydnadspass med bra känsla :) 

Igår, torsdag så blev det en ganska lugn dag. Tråkigt väder på jobbet med kalla vindar och efter jobbet så åkte jag hem till mamma och pappa. Såg Ninja warrior samt The walking dead med syster :) 

Idag, äntligen fredag! Började förvisso dagen med illamående, och det regnar ute x') hahah. Men annars äre bra! Ligger just nu i soffan på jobbet med en filt över mig och med Morf samt Harry jr som värmare ;) Öppnar med Marie, så är egentligen mest här som stöd :p Slutar 16, och efter jobbet blir det lydnadsträning med Stina och hennes goldentik :) kul! 

Imorrn äre lydnadstävling och på söndag hundträning med Liza samt så ska vi flytta över systers saker till mig :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0