Agility tävling i kungsängen!

Lite lätt småkaos på dagis igår. En hund fick ngt typ av anfall? fick åka till veterinären. Hon verkade bli lite bättre efter ett tag och fick åka hem med ägarna, men senare på kvällen fick vi höra att hon mådde sämre och blivit inlagd. Hon är fortfarande inlagd och det verkar inte ha blivit bättre. Usch.

Svårt att tänka på annat, men jag har haft fullt upp idag iaf. Började med att åka med pappa till båtresturangen. Han klev av där för att jobba och jag tog bilen hem. Tog emot Moshe som jag passar från idag tills imorrn. Så enkel och mysig att ha!
Jag och Sara tog båda hundarna och bilen, åkte till vällingby och plockade upp Liza med Millan, och så iväg till kungsängen för agility tävling! :D
Alltså vi var där 10.30, trodde att det skulle vara ganska lagom timeat för oss då Liza skulle köra hoppklassen som var tredje klass ut av fyra. Men icke, när vi kom dit blev dem precis klara med första klassen xD Så vi fick vänta en hel klass innan det var dags för hoppklassen för Liza samt Ina med sina två tjejer Ru och Noomi som vi träffa där! Superduktiga men alltså shit banan var typ asssvår ;O sjukt!
kl 2 så blev det äntligen dags för sista klassen, den klass jag var anmäld till. Tunnelklassen. Banvandring där jag blev lätt snurrig med alla svängar och ja känslan var att "det här kmr jag aldrig komma ihåg.." xD Men fy satan vad bra det gick!! Morf var lite disträ innan vi klev in i lokalen, men väl inne taggade han till och när vi väl fick köra så var han taggad, fokuserad och så himla sjukt duktig! Lyssnade så bra och hade dessutom väldigt bra fart :D Inte nog med det, jag kom dessutom ihåg banan! ;D Han missade ingången till en tunnel så blev ett fel, och så halkade han i en tunnel också stackarn! Men han kämpade på bra direkt efter och vi kom på en andra placering!!! Alltså vår absolut första tävling! Sjukt! Så glad och så stolt! :D Hade liksom som mål att han skulle lyssna och iaf kunna ta ngr hinder, och räknade med att jag skulle glömma banan och att han skulle reagera på publiken samt domaren xD Men nope. Så duktig :D Imorrn ska han få ett gott ben som belöning!! Känns lite taskigt att ge det idag eftersom Moshe inte kan få ngt xD heheh. Vi vann ett halsband också :)
Moshe och Morf fick sen springa av sig lite på dagiset när vi kom hem. Liksom suttit ganska mkt i bilen under dagen då vi väntat en massa ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0