Igår plus massa bilder från Norrland

Jag körde från Tönnebro igår, vilket gick väldigt bra! Kände mig väldigt säker i min körning vilket känns jättekul! :) 

Först lämnade vi av brur, sen hem för att lämna saker samt hämta Saras ena väska då hon hade tänkt ha två med sig upp ;D Sen körde jag och syster hem henne, och parkerade sen bilen utanför mig. Vi var hemma ca 20.30! Väldigt skönt att det inte blev så sent :) 

Kvällen spenderades sen åt att se på två avsnitt av The walking dead! :D jaaa och så var vi så dumma att vi drack Monster så ingen av oss kunde ju somna sen ;P PLUS att typ precis vid tolvslaget så sattes min tv på.. Av sig själv 0.0 Blev så jävla rädd! Tror inte på spöken.., men tror att det spökar hos mig.. Hahah x'D Blev då ännu svårare att somna.. Men lyckades iaf till slut. Var iaf glaf att jag inte var själv när det hände.. X) Bra med en sambo ;) 

Sov kanske 4 timmar inatt, så ja idag är jag trött! Kom tidigt till jobbet då jag åkte med bilen till pappa nu på morgonen, och så tog vi bilen in till stan :p Brukar utnyttja dessa typ 45-50 minuterna till att sova.. Men tror jag får försöka att hålla igång idag. Somnar jag så lär jag bara bli tröttare x) hahah. 

Jobbar som sagt till 18 idag, men blir en lugn kväll. Förhoppningsvis mer av The walking dead, sen ska jag försöka komma i säng tidigt också. Får se om jag lyckas med det.. Eller om det går som vanligt ;) hahah. 

La in bilder från kameran igår, så slänger in en massa bilder från Norrlandsvistelsen på Morf och Amisa!<3 






























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0