Lydnadsträning

Imorse kissade hunden min inne -.-' var sådär lagom kul att torka kiss det första man gjorde. Men ahh, han blev så glad för att Nadja kom hem, så antar det blev svårt att hålla sig. Kanske förståeligt, men inte mindre irriterande för det. I forts ska hon iaf ta ut han om hon kmr direkt på morgonen innan han varit ute. Så får vi se om vi kan undvika kiss inne.. X) 

Annars då? Jo igår tränade jag lite lydnad med plutten! Vi fokuserade mest på apporten, och det var första gången vi körde det utomhus. Gick hur bra som helst! :D Enda vi ska träna på är att kommandot "apport" är typ samma som varsågod. För just nu så tvekar han för att inte göra fel och väntar på mitt varsågod ;P jao och så måste vi träna greppet om apporten också, för när man kör klass 1 apporten -att han bara ska hålla i den- så håller han inte så hårt. Mer träning på det alltså! 

Vi körde även inkallning, där han är superduktig! Syster agerade som störning och satt typ precis bredvid min högra sida och filmade, vilket gjorde att han på slutet blev lite seg med ingången ;P men bra störningsträning! 

På tal om störningsträning så hade vi hög musik som grannarna spelade, samt ngr barn som lekte i lekparken alldeles i närheten. Dem skrek och kom dessutom fram för att titta på när vi tränade. Var absolut inga problem att träna med dem störningarna. Så himla härligt :D 
Jaaa och så tränade jag lite på språngmarsh under fritt följ, vilket gick bra! Dock så måste jag börja titta framåt och inte på Morf, samt tänk på min kroppshållning, och HUR jag ska springa ;D 
Vi tränade även lite läggande under gång. Måste dock träna mkt, mkt mer på det. Han lägger sig för det första inte alltid, och lägger han sig så blir det oftast med överkroppen/frambenen fortfarande en bit ovanför marken. Ja plus att jag måste stanna för att han ska lägga sig. Så ahh, mkt mer träning på det! X) 

Idag är jag och Tesso själva på jobbet hela dagen. Chefen är ledig och Marie skulle till läkaren. Förmiddagen gick iaf fort med bra promenader. Snart ska vi ut på eftermiddagspromenaderna :) 
Ikväll kmr Tebbs! :D blir bio ikväll och imorrn är det middag ute med massa folk, samt utgång :D härligt! Tesso är snäll och passar Morf! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0