Vill träna mera..!

Efter jobbet åkte jag och Hannah hem till mamma och pappa, hämtade bilen och åkte sen direkt till kista för att träna hundarna! 

Hade noga kollat så att det inte skulle vara ngt bokat på agilityplanen, men efter vi tränat en stund så kom det en tjej och sa att tg2 (träningsgrupp 2) skulle vara där kl 18.30.. Gjorde väl inte så mkt då dem endast var 3 st och vi fick joina dem lite :) Vi hjälpte dem bygga en bana, och körde sen lite medans dem var och värmde upp sina hundar. 
Kände oss ganska klara efter det då både Morf och Kellie var superduktiga, men vi var kvar och tittade lite när dem andra körde! Kul att se andra träna och väldigt bra träning för Morf att ligga vid sidan när andra tränar. 

Tycker vi tar oss framåt i agilityn, sakta men säkert, men jo mer träning behövs absolut ;P Han måste liksom "värmas upp" för att allt ska bli rätt, då han annars gärna fjantar sig lite. Men med lite mer träning ska vi nog kunna få bort fjanterierna ;) när jag får bättre koll på mig själv så blir det säkert bättre också ;D hahah. 

Vi åkte hem, lämnade bilen hos mamma och pappa, för att sedan gå upp till byn och köpa med oss McDonalds hem. Supergott! ;D mhm! 

Tittade klubbens kalender på internet nu när vi var hemma, och joda, jag hade sett rätt. Klantigt av dem att missa skriva in bokade saker. Men, men, gick ju bra ändå :) snällt att vi fick va med lite! 

Ska sova alldeles snart. Är trött men känner liksom inte för det ;D haha. Mest av allt vill jag träna agility :p men i helgen blire troligtvis både agilityträning och lydnadsträning! :D 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0