Redan torsdag?!

Den här veckan har sprungit fram. Kanske för att jag haft ganska mkt att göra? ;P 

I måndags jobbade jag till 18, och efter det åkte jag hem till Alex för att äta och se på film med han, Jenny och Anton. En väldigt bra måndag om ni frågar mig! 

I tisdags slutade jag 16, och åkte direkt hem till mamma och pappa efter jobbet. Vi åt middag och sen tog jag och syster bilen till coop för att handla godsaker till den stundande filmkvällen! Jag, syster och mamma såg på Sagan om ringen, samt även Sagan om de två tornen. Supermysig kväll! :) 

Igår, onsdag, så jobnade jag 10-12 för att sen åka till veterinären i spånga för att HD-röntga Morf. Det gick väldigt bra, även om det var lite obehagligt när han väl somnat. Men, men, mamma kom och hämtade oss och vi lämna av henne innan jag tog bilen och åkte hem. Låg i soffan och såg på Vänner ända tills Ronja kom till mig runt 17. Vi handlade mat och spenderade sedan kvällen åt att se på Gossip girl :) ännu en mysig kväll alltså! Jag körde hem Ronja och åkte hem till mamma och pappa eftersom pappa skulle ha bilen idag x) 

Idag öppnade jag dagis, men hade sån tur att pappa skulle ta bilen till stan så jag fick skjuts ;D skööönt! Kom lite tidigt i och med det, eller ahh, jag var på jobbet en timme innan jag skulle öppna xD spenderade den timmen åt att sova! ;) hahah. 
Chefen är sjuk idag och Marie är sjuk, så är bara jag och Tesso här idag! Men vi kämpar på, och har varit ute med alla hundarna i det.. Fina.. Vädret ;) hahah. 

Ikväll blir det filmkväll igen med mamma och syster! Sagan om konungens återkomst! :D jao och kanske Hobbit också? Får se hur sent det blir x) 

Kommentarer
Postat av: Mikaela Persson

Vad är Morf för ras?

2014-11-27 @ 22:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0