Inte alltid som man tänkt sig

Igårkväll trodde jag skulle bli som förra veckan. En lugn kväll med idol-tittande hos Alex med god mat, för att sen åka hem och typ sova. 
Det blev inte riktigt så ;D Alex hade bjudit in ngr kompisar, så vi var väl totalt 10 pers! Idol-tittande blev det, så det var ju nice iaf :) men så efter det så blev det flera timmars spelande av sällskapsspelet "One night, ultimate werewolf"! Så jävla roligt spel där det i princip går ut på att ljuga. Så sjukt kul, och vilka jävla diskussioner och förvirringen var total xD tror vi spelade i ca 4 timmar ;) hahah. 
Var hemma typ 2- halv 3? Kmr inte riktigt ihåg när :p var så sjukt trött då och helt slut i huvudet efter spelet, så blev sängen direkt! En grymt bra fredag :) 

Idag, lördag, klev jag upp strax efter 11. Sent för att va mig ja. Gick en kortis med hunden innan jag lämnade han och gick till affären. Hem för att städa, och även om jag inte gjorde allt jag tänkt så hann jag med att dammsuga, damma lite, lägga in rena kläder i garderoben, plocka undan lite saker, samt att städa toan :p bra jobbat av mig ;) 
Gjorde våfflor och åt det plus ngr bitar marabou oreo till två avsnitt av Vänner! Härlig belöning till mig själv ;) hahah. 

Nu är jag på väg hem till Malin :)<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0