Igår.

Lite jobbigt när man har lagt sig i sängen i "gästrummet" hos föräldrarna. Man har mobilen med sig och tänker att man ska nörda sig lite innan man ska sova. Men nee det går inte, för jag har typ inget internet här innen. Det går alltså inte ens att skriva blogg ;D irriterande. 

Men, men. Skriver detta bland anteckningar istället då, så får vi se om jag kmr ihåg att lägga in detta inlägg imorrn x) hehe.

Idag har det större delen av dagen varit en lugn och ganska seg dag. För det första så gick jag inte upp förrän typ kl 11, vilket är sent för mig. Men släckte ju inte förrän vid halv 4 på natten/morgonen innan så ;D 
Jag var ute en kortis med hunden, kom in och diskade, sedan låg jag i sängen och såg på film ända till strax efter 16. 

Promenerade till Grimsta med hunden för att träna lite lydnad med Christina och hennes superfina schäfer Gripa :) Morf var grymt taggad -kanske inte konstigt efter vår tråkiga förmiddag ;)- och skötte sig himla bra! Inget pip alls när vi möttes, vilket var superskönt! 

Vi tränade mestadels fotgående, på svängar, vändningar och att jag INTE ska titta på honom ;D himla svårt är det! Vi la även in störningar i form av varandra, vilket Morf till en början tkt var ganska svårt. Sen vare som att han fattade, och då fick han ett himla fint fokus ;) 

Det blev även några omgångar av läggande under gång, och jo fan det momentet kan vi! Så himla snyggt :) enda där är väl att jag måste tänka på att inte titta på han, samt att inte överträna det. Två-tre gånger per träning max! 

Ställande under gång fick vi en del tips av Christina hur vi ska lära in det, så vi började med en superduper långsam baklängesmarsh där jag så fort han stanna självmant belönade. Sen ska vi arbeta vidare där med att kasta bollen över han bakåt så att han får ett bakåttänk och liksom tvärbromsar. Hoppas det funkar :) ska bli kul att testa! 

Jag körde några inkallningar också, inga som helst problem där! Förutom att min vänsterhand gärna vill hjälpa till och slå lite i sidan på mitt ben. Måste verkligen jobba bort den reflexen.. Han behöver ju inte ens den hjälpen så den är totalt onödig ;P 

Blev även en platsliggning, och jo jag måste verkligen lägga ner lite mer träning på den! Inte för att han är dålig på den, utan helt enkelt för att göra den säkrare. Med längre liggtid och en massa störningar! 
Hemma sen körde vi lite apport-träning, och jag måste få till greppa det lite bättre, men annars tror jag att vi snart har ettans apport klar. Eller iaf tillräckligt klar för att duga på tävling ;) hahah. 

Skulle i princip bara laga mat, äta och se på vänner i  typ 1,5 timme innan jag skulle ut igen. Men jag måste ha slarvat med att stänga frysen, så fick frosta av den -.-' segt, men det var inte direkt svårt. Jao första gången jag gjorde det ;D Strax efter kl 8 gick vi på promenad, mötte upp Christoffer och promenerade i ca en timme. Skiljdes åt och jag gick hem till mamma för att se film med henne :) 

En ganska bra lördag med blandad kompott av aktivitet och ingenting ;D hahahh. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0