Promenader och filmtittande

Söndagen gjorde jag typ inget annat än att promenera med hundarna och se på film. 

Började dagen lugnt framför en film innan jag tog en promenad i värmen på ca 45 min hem till mamma och pappa. Gick förbi nälsta på vägen dit och hundarna fick då springa lösa och leka lite på ängen :) 



Åt lunch och såg på film hos mamma, för att senare ta en ca 1,5 timmes promenad i värmen igen. Gick från råcksta hela vägen till abrahamsberg där jag mötte upp syster och pausade vid lillsjön! Morf fick apportera en pinne från vattnet ngr gånger och dem andra två blev iputtade för att svalkas ner! ;P hahah. Vi promenerade sen till åkeshov och tog t-banan sista biten hem. Jag bjöd mamma och syster på mat, pasta carbonara, så efter det var vi asmätta. Blev en film till innan jag promenerade hem med hundarna. 







Väl hemma la jag mig nästan direkt, då var klockan ca 22, men jag kunde lika gärna varit uppe i typ 3-4 timmar till... Hade nämligen jättesvårt att somna, dels för att det inte gick att ligga skönt hur jag än vred på mig, och dels för att det var för varmt. Fast inte för varmt utan mer kvavt, samtidigt som det var för kallt för att inte ha täcke alls. Problematik jao x) När jag väl var på väg att somna så blev jag väckt av hundarna som skulle ner och dricka eller så.. Kanske hade dem lika svårt att sova som jag? Var lagom glad när min hund väckte mig genom att typ knäa mig i huvudet då han skulle ner från sängen.. Hade nämligen lagt mig med huvudet i fotändan. Klockan var då 2, och jag var nära på att kliva upp och skita i att sova. Men efter det somnade jag iaf och fick sova tills jag skulle upp vid 6. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0