skogspromenad + ensamhetsträning

Dagen började med Lost-tittande! Sedan blev det en tur till vällingbyskogen med Syster, Cicci och Inna, samt Nicolina och lilla Muffin! Hundarna sprang lösa hela tiden och vi andra snackade en massa skit :) Hur mysigt som helst, och solen var även framme ibland!
Efter ca totalt 2 timmars utevistelse med bilåkande och bussåkande inkluderat så kom jag hem. Tvättade av Morf och sen så har vi i ca 30 minuter totalt kört ensamhetsträning! Började med ca 15 sekunder men kunde ganska snabbt öka. Han var så jävla trött ;D såå växlade lite mellan att va borta 15 sekunder till hela 1 minut! :D yes! Känns redan mkt bättre än igår :) Men jaaa, varje dag i en vecka ska vi köra. Det är ett MÅSTE! Eller okej, ett undantag kan godtas, och det är ifall jag ska på bio på onsdag. Men det är inte säkert än ifall det blir av :P

Nu är Cicci och Sara på väg hit. Vi ska va sociala innan jag och syster ska åka till Bella! :) Blir en myskväll med massa flum skulle jag tro ;) hahah. Passar perfekt då att Morf är trött. Men han kmr få ett litet lördagsben. Eller okej, det är fredagsbenet som han inte ätit upp xD hahah. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0