Katrineholm

Har spenderat helgen hos Tebbs i Katrineholm! Åkte dit efter jobbet i fredags, och sitter nu på tåget på väg hem. 

I fredags tog vi det bara lugnt. Såg på film och hade det bra. Morf följde med och han skötte sig asbra på tåget! Är ju van att åka kommunalt så. Han och Tebbs katt Tigris funkade bra tsm, fast till en början hade Morf världens respekt för honom. Nästan rädd var han x) hahah. 

Igår så promenerade vi med Morf och Tebbs hade hittat en supermysig väg där han kunde va lös hela tiden :) vi spelade spel- monopol, som jag vann i ;) och såg på film och serier! Middag blev pizza, och så glodde vi på Melodifestivalen. Bara massa skräp där :D... Hahah. Tebbs pappa och hans tjej kom förbi en kortis och fy satan vad skönt det är med en hund som inte är rädd för folk! Morf blev dessutom modigare emot Tigris och ville gärna få han att leka med honom, något som Tigris inte alls ville! Han var iaf inte rädd för Morfen, men var väldigt avståndstagande. Tkr iaf att det gick hur bra som helst med dem :) 



Idag så promenerade vi samma väg som igår, och såg på ett avsnitt av Bands of brothers innan det var dags att röra sig mot station. Väl där promenerade vi runt lite i centrum i väntan på tåget. 


När jag sen klev på tåget så satt det en kvinna med hund på sätet bredvid mitt.. Frågade om det funkade med hundarna och dem fick hälsa. Tänkte att det kmr säkert bli jobbigt med två hundar som vill hälsa eller leka hela vägen.. Men båda är superduktiga :D enda negativa är att kvinnan tog fönsterplatsen -som egentligen var min plats- eftersom det var lättare för henne att bara flytta in när vi kom. Samt att bredvid oss i sätena på andra sidan gången så sitter en unge på kanske 3 år? Som gnäller, skriker till då och då och är allmänt irriterande x) aja, kunde varit värre. Grymt stolt över hunden min iaf!<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0