Veckan som gått

Onsdag; filmen var grym! :D Vi åt god mat och jag sov sen hos mamma och pappa. Fick hem boken Silver Shadows, fortsättning på blodlines serien<3

Torsdag: åkte till jobbet med pappa kl 6 fastän jag inte började förrän kl 10. Skrämde Tesso som öppnade, men hon blev ändå inte jätterädd :p gjorde typ ingenting mer än att jobba, se på so you think you can dance (sytycd) samt läsa! X)

Fredag: hade huvudvärk typ hela dagen. Asjobbigt :/ kämpade iaf på och vi powerwalkade på förmiddagen! ;) vi åt forno med Hannah och på eftermiddagen sen köpte Tesso alvedon till mig och huvudvärken försvann nästan direkt! :D Tobbe jobbade över lite och Hannah kom sen tillbaka till oss vid 17. Jag och Tesso städade och efter jobbet tog vi våra 5 hundar, Diezel, Kellie, Dolly (chiahuahuan som Hannah passar), Morf och Polly, och gick till tanto! Jag och Tesso åt pizza, och Hannah och Tobbe åt sushi! Vi blev kvar där i ngn timme, och skyndade sen därifrån när ett oväder drog in x) 


Resten av kvällen spenderades sedan åt att se på sytycd! :) 

Lördag: har inte gjort mkt idag. Skulle träna agility med Morf, men han haltade lite igårkväll samt imorse, så fick hoppa det. Började dagen med att läsa, och sen har jag sett på sytycd samt bakat kladdkaka och gått en sväng upp till byn med syster och hundarna :) passar Buster idag för syster ska ut med Lisa. Roligt! 

Om lite mer än en timme kmr Hannah, Tesso och Tobbe hit :D med sina tre hundar från gårdagen ;) blir filmkväll ikväll! :) mys! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0